Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

WiFi-netwerk van het ziekenhuis

Laatste wijziging: 15 februari 2022

Bij je bezoek aan het ziekenhuis of bij een consultatie of opname in het ziekenhuis kan je gratis gebruik maken van het wifi-netwerk.

 

Welke gegevens verzamelen we over jou? 

Wanneer je tijdens je bezoek aan het ziekenhuis gebruik maakt van het wifi-netwerk, worden volgende gegevens van jou verzameld:

  • Identificatienummer van je toestel
  • Je surfgedrag
  • Deze gegevens worden niet gekoppeld aan jouw identiteit.

 

Waarom verzamelen we deze gegevens?

Wanneer je een connectie maakt het wifi-netwerk van het ziekenhuis, verklaar je je ook akkoord met het geldend beleid. Het is op basis van dit akkoord dat het ziekenhuis gegevens verzamelt met als hoofddoel eventueel misbruik van het netwerk te voorkomen en de veiligheid van haar dienstverlening te verzekeren. Mochten er illegale activiteiten plaatsvinden vanuit ons wifi-netwerk, dan kunnen we de toegang blokkeren van het apparaat waarmee je gebruik maakt van ons netwerk.

 

Worden deze gegevens met anderen gedeeld?

Deze gegevens worden in principe niet met anderen gedeeld, tenzij er op illegale wijze gebruik wordt gemaakt van het netwerk. In dat geval kunnen de gegevens worden doorgegeven aan de gerechtelijke overheden en desgevallend onze professionele raadgevers.

 

Hoe lang bewaren we deze gegevens?

De verzamelde gegevens worden na een jaar verwijderd. We koppelen de verzamelde gegevens niet aan je identiteit. We kunnen dus geen rechten toepassen, tenzij je sluitend kan en wil aantonen welke van de verzamelde gegevens van je afkomstig zijn.