Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Uit het leven gegrepen

Laatste wijziging: 18 februari 2022

Jessa-hartverwarmers…

Het Jessa-team koestert oprecht alle warme en ontroerende bedankjes die ze krijgen van prille ouders voor de goede zorgverlening. Het geeft hen blije energie en heel wat positieve kracht om er elke dag nóg harder tegenaan te gaan!

 

Karel & Veerle, trotse ouders van Alix:

"Bedankt voor de dagelijkse goede zorgen, elke keer opnieuw uitgevoerd met een oprechte & oneindige glimlach! Wij konden het als mama, papa en baby niet beter treffen…"

 

Sofie & Jo, trotse ouders van Pauline:

"Dikke merci voor alle goede zorgen, het oneindige geduld en de vele hulp en bruikbare tips. Jullie zijn een topteam!"

 

Evi & Marco, trotse ouders van Noah:

"Bedankt voor de onmisbare steun en goede raad. Zelfs wanneer we voor de ontelbaarste keer op het belletje duwden om weer eens vragen te stellen over borstvoeding! Dankzij jullie hebben we ons zoontje de allerbeste start kunnen geven die we ons konden wensen. Merci!"

 

Samira & Geert, trotse ouders van Hanne:

"Hey Jessa-team! Wij willen jullie van ganser harte bedanken voor de goede zorgen en de raad en daad waarmee jullie ons fantastisch hebben bijgestaan. En dat vanaf het eerste tot het laatste moment! Wij vinden jullie een fantastische en zéér vriendelijke ploeg. Dankzij jullie hebben wij met volle teugen kunnen genieten van de geboorte van onze tweede dochter!"

 

Eveline & Frank, trotse ouders van William:

"Dikke pluim voor al jullie deskundige hulp met hoofd, hart én handen. Jullie mogen fier zijn op zo’n goede zorg- en dienstverlening, echt waar! Hopelijk zien we elkaar nog eens terug voor een tweede kindje…"

 

Els & Sebastiaan, trotse ouders van Josefien:

"Alleen maar supermooie herinneringen houden we over aan onze bevalling. En dat is vooral te danken aan jullie goede zorgen, gouden raad en eindeloos geduld!"