Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Welkom

Zwanger zijn is een speciale gebeurtenis en een onvergetelijke ervaring. Op 40 weken tijd groeit er een nieuw mensje in je buik dat straks jullie kindje wordt. De komende maanden heb je alle tijd om je helemaal voor te bereiden op de bevalling. En om samen met je partner uit te kijken naar het ouderschap…

 

Ook het Jessa Ziekenhuis leeft met jullie mee. Ons multidisciplinaire team gaat tot het uiterste om jullie deskundig te begeleiden in deze spannende en unieke periode. Zowel tijdens de zwangerschap en de bevalling als na de geboorte en het verblijf in het ziekenhuis.

Op onze website proberen we je alvast zo goed mogelijk te informeren en voor te bereiden. Hieronder sommen we alvast de meest gestelde vragen op

360° rondleiding op campus Virga Jesse

Sta je als jonge ouder te popelen om je kleintje in je armen te kunnen houden? En wil je eens een kijkje nemen waar je kindje geboren zal worden? Klik hier.

Mededeling COVID-19

Zo lang als nodig, zal het Jessa Ziekenhuis coronapatiënten opvangen. Deze bijzondere omstandigheden houden ook in dat de dagelijkse werking voor de verschillende specialismen zal veranderen. Hierin volgen we steeds de laatste richtlijnen van de overheid. Maar van één ding kan je zeker zijn: onze missie blijft dezelfde. Elke patiënt verdient namelijk kwalitatieve en veilige zorg. Daarom passen we een uitgebreid beschermingsbeleid toe. Hoe dit werkt, lees je hier.