Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Welkom

Zwanger zijn is een speciale gebeurtenis en een onvergetelijke ervaring. Op 40 weken tijd groeit er een nieuw mensje in je buik dat straks jullie kindje wordt. De komende maanden heb je alle tijd om je helemaal voor te bereiden op de bevalling. En om samen met je partner uit te kijken naar het ouderschap…

 

Ook het Jessa Ziekenhuis leeft met jullie mee. Ons multidisciplinaire team gaat tot het uiterste om jullie deskundig te begeleiden in deze spannende en unieke periode. Zowel tijdens de zwangerschap en de bevalling als na de geboorte en het verblijf in het ziekenhuis.

Op onze website proberen we je alvast zo goed mogelijk te informeren en voor te bereiden. Hieronder sommen we alvast de meest gestelde vragen op

360° rondleiding op campus Virga Jesse

Sta je als jonge ouder te popelen om je kleintje in je armen te kunnen houden? En wil je eens een kijkje nemen waar je kindje geboren zal worden? Klik hier.

A paragraph is a self-contained unit of a discourse in writing dealing with a particular point or idea. Paragraphs are usually an expected part of formal writing, used to organize longer prose.