Kinder- en jeugdgeneeskunde

100% kindvriendelijk
Welkom
Voor veel kinderen en ouders is medische verzorging in het ziekenhuis een spannende en soms stressvolle gebeurtenis. Daarom willen wij je zo goed mogelijk informeren over de gang van zaken op onze afdeling. Op deze website vind je praktische informatie en tips om het verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Deze website dient natuurlijk niet ter vervanging van de persoonlijke gesprekken met de leden van het team van de afdeling. Wij hopen dat de hier beschikbare informatie een extra ondersteuning kan zijn voor, tijdens en na de verzorging in het ziekenhuis. 

Mededeling COVID-19

Zo lang als nodig, zal het Jessa Ziekenhuis coronapatiënten opvangen. Deze bijzondere omstandigheden houden ook in dat de dagelijkse werking voor de verschillende specialismen zal veranderen. Hierin volgen we steeds de laatste richtlijnen van de overheid. Maar van één ding kan je zeker zijn: onze missie blijft dezelfde. Elke patiënt verdient namelijk kwalitatieve en veilige zorg. Daarom passen we een uitgebreid beschermingsbeleid toe. Hoe dit werkt, lees je hier.