Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen
Welkom

Op deze website vind je algemene informatie over een goede voorbereiding op je reis.
Je kunt hier onder andere informatie vinden over vaccinaties, het voorkomen van malaria en voorzorgsmaatregelen voor voeding en drinken. Dit zijn standaard adviezen. Om je van een persoonlijk advies te kunnen voorzien, moet er rekening worden gehouden met onder andere de bestemming, de duur en het type reis en met je leeftijd, gezondheid, medische voorgeschiedenis, vroegere vaccinaties, medicatie e.d.

Wij adviseren je dan ook voor iedere reis naar een (sub)tropische bestemming contact op te nemen met je huisarts, of een afspraak te maken op de raadpleging van de Jessa Travel Clinic.

Gezien de grote drukte en beperkte capaciteit moet je ten minste 4 weken op voorhand een afspraak maken. Voor reizigers die binnen de 4 weken vertrekken kan een afspraak niet worden gegarandeerd. Informatie over het maken van een afspraak vind je hier.

Mededeling COVID-19

Zo lang als nodig, zal het Jessa Ziekenhuis coronapatiënten opvangen. Deze bijzondere omstandigheden houden ook in dat de dagelijkse werking voor de verschillende specialismen zal veranderen. Hierin volgen we steeds de laatste richtlijnen van de overheid. Maar van één ding kan je zeker zijn: onze missie blijft dezelfde. Elke patiënt verdient namelijk kwalitatieve en veilige zorg. Daarom passen we een uitgebreid beschermingsbeleid toe. Hoe dit werkt, lees je hier.