Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Rondleidingen

Laatste wijziging: 14 april 2022

Op campus Virga Jesse organiseren we bedrijfsbezoeken voor geïnteresseerde verenigingen, groepen of organisaties die eens een kijkje achter de ziekenhuisschermen willen nemen. Het bezoek is gratis en bestaat uit een avondvullend programma met onder meer een rondleiding op een aantal belangrijke afdelingen.     

    

Programma

  • 19u: verwelkoming en introductie over het Jessa Ziekenhuis.
  • Rondleiding op de afdelingen radiologie, coronarografie (onderzoek bloedvaten van de hartspier), urologie (niersteenverbrijzelaar), kraamafdeling, de afdeling kinder- en jeugdgeneeskunde en een bezoek aan het Limburgs Oncologisch Centrum (radiotherapie en daghospitaal hematologie).
  • Rond 22u: koffie met een stukje taart
  • Einde rond 22u30.

Op vraag van de bezoekers kan het programma licht aangepast of verkort worden. Om praktische redenen moet dit ruim op voorhand duidelijk afgesproken worden.

 

Praktisch

Om organisatorische redenen is het aantal deelnemers per groep beperkt tot minimum 10 en maximum 20. Op speciale vraag zijn er ook rondleidingen voor grotere groepen (mamixum 40 personen) mogelijk.

 

Bedrijfsbezoeken zijn mogelijk op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond. Tijdens de maanden juli en augustus organiseert het ziekenhuis geen rondleidingen.

 

Voor vragen over een bedrijfsbezoek kan je terecht bij de algemene directie, 011 33 51 10 of via e-mail: miranda.follong@jessazh.be.