Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Overige regels

Laatste wijziging: 17 februari 2022

Rookvrij ziekenhuis

In het Jessa Ziekenhuis geldt een algemeen rookverbod. Dit is wettelijk bepaald door het KB van 31 maart 1987. Iedere campus beschikt over een centrale rookruimte. Dit is de enige ruimte waar mag gerookt worden.

  • Campus Virga Jesse: externe rookruimte naast de ingang van het ziekenhuis
  • Campus Salvator: externe rookruimte in de patiëntentuin
  • Campus St.-Ursula: centrale rookruimte aan de hal van de cafetaria voor patiënten en externe rokersruimte voor bezoekers

 

Privacy

Om de privacy van onze patiënten te garanderen, vragen we bezoekers om de kamer te verlaten tijdens de verzorging van de patiënt en het bezoek van de arts of een andere zorgverlener.

 

GSM 

Een GSM-toestel zendt radiogolven uit die de werking van medische toestellen kunnen ontregelen. Deze radiogolven dringen zelfs door stenen muren, glas of hout. Het GSM-gebruik in het ziekenhuis is daarom niet toegelaten op eenheden met levensnoodzakelijke elektronische apparatuur. Je herkent deze afdelingen aan het logo.

logo GSM verbod

In de wacht- en dagzalen en in de hal van het ziekenhuis is GSM-gebruik wel toegestaan.

 

Filmen en fotograferen

Het is wettelijk niet toegestaan om artsen of medewerkers van het ziekenhuis te filmen of te fotograferen zonder hun uitdrukkelijke voorafgaande toestemming. Dit is een schending van het recht op afbeelding en op privacy.

 

Meer over privacy?

Verneem hier alles over het privacybeleid gehanteerd in het Jessa Ziekenhuis.

Responsive Image