Raadplegingsgids volgens specialisme

De raadplegingsgids geeft een alfabetisch overzicht van alle specialismen en artsen in het Jessa Ziekenhuis.

U kan van al deze specialismen en artsen de raadplegingsuren bekijken en eventueel telefonisch een afspraak maken. U vindt de correcte contactgegevens onder het campusicoontje in het rooster. Bij twijfel kan u altijd terecht bij de collega’s van onze centrale raadplegingsbalie. Zij helpen u graag verder op 011 33 55 77 van 8u tot 18u45.

Om te zoeken op specialisme selecteert u de knop "Volgens specialisme". Om te zoeken op arts selecteert u de knop "Volgens arts"

Specialisme: LOC

LOC centre of excellence Nadat er sinds eind jaren tachtig al een jarenlange traditie van ziekenhuisoverschrijdende samenwerking was tussen radiotherapeut-oncologen, medisch oncologen en hematologen, werd eind 2001 ‘officieel’ de vzw Limburgs Oncologisch Centrum (LOC) opgericht.

De vzw Limburgs Oncologisch Centrum is een samenwerkingsverband in de vorm van een ziekenhuisassociatie en een aparte rechtsfiguur (vzw) tussen het Jessa Ziekenhuis (JZ) en het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL). De vzw beheert en exploiteert de radiotherapiediensten die zijn ondergebracht in het Jessa Ziekenhuis campus Virga Jesse te Hasselt en het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk. 

Naast de kernopdracht - de exploitatie van de bestralingsafdeling - is de vzw een overlegplatform voor oncologie. Op deze manier draagt het LOC bij tot het realiseren van een kwalitatief hoogstaand behandelingsaanbod in de provincie Limburg.

Zijn missie: ‘het referentiecentrum voor radiotherapie zijn voor de Limburgse patiënten en verwijzers’. Er wordt een goede samenwerking met alle Limburgse ziekenhuizen nagestreefd.

Uitgebreide informatie vindt u op de website van het Limburgs Oncologisch Centrum.