Raadplegingsgids volgens specialisme

De raadplegingsgids geeft een alfabetisch overzicht van alle specialismen en artsen in het Jessa Ziekenhuis.

U kan van al deze specialismen en artsen de raadplegingsuren bekijken en eventueel telefonisch een afspraak maken. U vindt de correcte contactgegevens onder het campusicoontje in het rooster. Bij twijfel kan u altijd terecht bij de collega’s van onze centrale raadplegingsbalie. Zij helpen u graag verder op 011 33 55 77 van 8u tot 18u45.

Om te zoeken op specialisme selecteert u de knop "Volgens specialisme". Om te zoeken op arts selecteert u de knop "Volgens arts"

Specialisme: Endocrinologie

Artsen:

 

Raadplegingsuren:

 

Binnen de dienst endocrinologie-diabetologie kunt u terecht voor de behandeling van diabetes. Hiervoor hebben wij ter beschikking de diabetesconventie voor patiënten vanaf 18 jaar. Onze afdeling wordt ondersteund door het diabetesteam bestaande uit verscheidene diabeteseducatoren, de diëtistes, de podoloog, de secretaressen, waarbij wij proberen multidisciplinair de patiënten te behandelen. Onze afdeling beschikt bovendien over een pompconventie waarbij patiënten met type 1 diabetes die zeer moeilijk regelbaar zijn, dan wel een levenspatroon hebben dat een zeer hoge flexibiliteit vereist, dan wel in het geval van zwangerschap en diabetes een dergelijke behandeling nodig hebben.

 

Anderzijds beschikken wij ook over de diabetische voetkliniek waar wij in samenwerking met de orthopedisch chirurg, de vaatchirurg, de dermatoloog, de podoloog en de diabetesverpleegkundige en de schoenmaker diabetespatiënten met voetproblemen behandelen, maar ook daadwerkelijk een oog voor preventie hebben.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de behandeling van schildklierproblematiek, hypofyseafwijkingen, bijnierproblemen etc. en uiteraard ivm obesitas.  Hiervoor verwijzen we naar de website van het Obesitascentrum.


Zie ook: