Raadplegingsgids volgens specialisme

De raadplegingsgids geeft een alfabetisch overzicht van alle specialismen en artsen in het Jessa Ziekenhuis.

U kan van al deze specialismen en artsen de raadplegingsuren bekijken en eventueel telefonisch een afspraak maken. U vindt de correcte contactgegevens onder het campusicoontje in het rooster. Bij twijfel kan u altijd terecht bij de collega’s van onze centrale raadplegingsbalie. Zij helpen u graag verder op 011 33 55 77 van 8u tot 18u45.

Om te zoeken op specialisme selecteert u de knop "Volgens specialisme". Om te zoeken op arts selecteert u de knop "Volgens arts"

Specialisme: Centrum voor diabetes en endocrinologie

Artsen:

 

Raadplegingsuren:

 

Binnen de dienst endocrinologie-diabetologie kan je terecht voor de behandeling van diabetes. Vanaf 18 jaar kan je terecht bij de diabetesconventie voor patiënten.

 

Het multidisciplinair team op onze afdeling bestaat uit verscheidene diabeteseducatoren, diëtistes, een podoloog en de medisch secretaressen. Onze afdeling beschikt bovendien ook over een pompconventie. Hier helpen we patiënten met type 1 diabetes die zeer moeilijk regelbaar zijn. Meerbepaald gaat het om patiënten die ondanks hun diabetes een levenspatroon hebben dat een zeer hoge flexibiliteit vereist, of om zwangere vrouwen met diabetes die voor deze behandeling in aanmerking komen.

 

Anderzijds beschikken wij ook over de diabetische voetkliniek waar wij -in samenwerking met de orthopedisch chirurg, de vaatchirurg, de dermatoloog, de podoloog, de diabetesverpleegkundige en de schoenmaker- diabetespatiënten met voetproblemen behandelen. Dit met een oog voor preventie.

 

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor de behandeling van schildklierproblematiek, hypofyseafwijkingen, bijnierproblemen en obesitas. Voor dat laatste verwijzen we naar de website van het Obesitascentrum.


Zie ook: