Raadplegingsgids volgens specialisme

De raadplegingsgids geeft een alfabetisch overzicht van alle specialismen en artsen in het Jessa Ziekenhuis.

U kan van al deze specialismen en artsen de raadplegingsuren bekijken en eventueel telefonisch een afspraak maken. U vindt de correcte contactgegevens onder het campusicoontje in het rooster. Bij twijfel kan u altijd terecht bij de collega’s van onze centrale raadplegingsbalie. Zij helpen u graag verder op 011 33 55 77 van 8u tot 18u45.

Om te zoeken op specialisme selecteert u de knop "Volgens specialisme". Om te zoeken op arts selecteert u de knop "Volgens arts"

Specialisme: Cardiale heelkunde

Artsen:

 

Raadplegingsuren:

 

Secretariaat: 011 33 71 01. Je kunt het secretariaat bereiken van maandag tot en met donderdag van 8 tot 17 uur en vrijdag van 8 tot 16 uur, tenzij anders gespecificeerd.

 

Op onze dienst, opgericht in 1992, kan je terecht voor de heelkundige behandeling van alle hartaandoeningen met uitzondering van de congenitale ingrepen (kinderhartheelkunde) en harttransplantaties. 

 

Het uitvoeren van een heelkundige ingreep aan het hart zonder de borstkas te openen, klinkt als een cardiologische procedure voor de toekomst. Maar deze revolutionaire vooruitgang in de heelkundige behandeling van hartaandoeningen is nu al realiteit en behoort tot de expertisedomeinen van onze dienst.