dr. Anne-Sophie  Vliegen

dr. Anne-Sophie Vliegen Niet geconventioneerd

Specialismen
Raadplegingsuren
Secretariaat: 011 33 55 55

 

Dr. Vliegen studeerde geneeskunde aan de KU Leuven en promoveerde in 2008. Nadien specialiseerde zij zich verder in radiologie in het Salvatorziekenhuis in Hasselt en in het UZ Leuven onder leiding van prof. Oyen. Ze behaalde haar erkenning in 2013. In de laatste maanden van haar opleiding in Leuven legde ze zich vooral toe op mammografische en thoracale beeldvorming.

In 2014 startte dr. Vliegen met een residentschap in de dienst radiologie van het Jessa Ziekenhuis met de specifieke focus op thoracale en mammografische beeldvorming. Ze vervoegde de pneumologische MOC-vergaderingen en werkte mee aan een dosisoptimalisatie in de CT-thorax waarbij met zeer lage dosissen een zeer goede beeldkwaliteit behouden blijft. Later participeeerde ze ook in de borstkliniek en de mammografische beeldvorming, zowel diagnostisch als onderzoeken in het kader van de bevolkginsscreening.

Sinds januari 2015 vervoegt dr. Vliegen het team van radiologen in het Jessa Ziekenhuis. Ze zal zich vooral ook toeleggen op de mammografische en thoracale beeldvorming waarvooor ze in mei en juni 2015 een extra fellowship in de thoracale radiologie in het Massachusetts General Hospital te Boston volgde.

ma

di

wo

do

vr

za

vm

 

 

 

 

 

 

nm

 

 

 

 

 

 

  • Campus Virga Jesse
  • Campus Salvator
  • Campus St.-Ursula
  • Sint-Franciscusziekenhuis
  • Multi disciplinaire raadpleging
  • Privé raadpleging

Het telefoonnummer om een afspraak te maken en de locatie van de consultatie verschijnt als u op de symbooltjes in het rooster klikt. Bij twijfel kan u altijd terecht bij de collega’s van onze centrale raadplegingsbalie. Zij helpen u graag verder op 011 33 55 77 van 8u tot 18u45.