Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Plan je bezoek

Laatste wijziging: 14 juli 2022

Wil je een patiënt bezoeken in ons ziekenhuis? Dan is het belangrijk om je bezoekmoment op voorhand in te plannen via de knop 'plan je bezoek' aan de rechterkant van de pagina. Na je registratie ontvang je een QR-sleutel of code waarmee je het ziekenhuis kan betreden. 

Hoe je jouw bezoek kan reserveren, leggen we in verschillende stappen uit in deze brochure:
Brochure afspraak online boeken
Ondervind je hinder met het vastleggen van je bezoekmoment? Neem dan contact op met de afdeling waar jouw naaste werd opgenomen of bel 011 33 86 03.

 

Let op!

Je kan je bezoek enkel plannen op vrijstaande tijdssloten. Deze tijdsloten zijn bepaald in kader van de veiligheid voor de patiënt, onze medewerkers en jezelf. Op deze manier kan Jessa het bezoek zo veilig mogelijk organiseren. We kunnen op deze tijdsloten geen uitzonderingen toestaan. Je hoeft hiervoor dus geen contact op te nemen met de afdeling.

Door deze tijdsloten in te voeren, trachten we bovendien ook te streven naar een betere toegankelijkheid van onze parking. Het is dan ook belangrijk dat je enkel naar het ziekenhuis komt binnen het tijdslot dat je voor jouw bezoek gekozen hebt. Enkel met een geldige afspraak (QR-sleutel) –  binnen het gekozen tijdslot – kan je op bezoek komen. Ook hier kan het ziekenhuis geen uitzonderingen toelaten.

 

De bezoekregeling is zó uitgewerkt dat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers gegarandeerd is. Concreet betekent dit dat je als bezoeker een aantal richtlijnen en regels volgt. Neem deze zeker even door voor je je afspraak plant.

Aan de hand van deze richtlijnen proberen we jouw bezoek zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Alvast bedankt voor je begrip en medewerking.