Raadplegingsgids volgens specialisme

De raadplegingsgids geeft een alfabetisch overzicht van alle specialismen en artsen in het Jessa Ziekenhuis.

U kan van al deze specialismen en artsen de raadplegingsuren bekijken en eventueel telefonisch een afspraak maken. U vindt de correcte contactgegevens onder het campusicoontje in het rooster. Bij twijfel kan u altijd terecht bij de collega’s van onze centrale raadplegingsbalie. Zij helpen u graag verder op 011 33 55 77 van 8u tot 18u45.

Om te zoeken op specialisme selecteert u de knop "Volgens specialisme". Om te zoeken op arts selecteert u de knop "Volgens arts"

Specialisme: Weefselbank voor bot, hematopoetische stamcellen en biobank

Artsen:

 

Wetenschappelijk medewerkers:

dr. Karen Hensen
dr. Loes Linsen

 

biobank Wetenschappelijk onderzoek dat een impact kan hebben op de gezondheidszorg, steunt op goed gedocumenteerd en kwaliteitsvol lichaamsmateriaal dat bewaard wordt in een biobank.

 

De beschikbaarheid van dit materiaal in een centraal verzamelpunt (biobank) kan de duur van een onderzoek drastisch verkorten en de bekomen conclusies versterken. Biobankgebaseerde studies kunnen aldus sneller een waardevolle bijdrage aan de gezondheidszorg leveren. 

 

In een klinische biobank wordt lichaamsmateriaal van patiënten met een welbepaalde aandoening bewaard, samen met de gegevens over het ziekteverloop van de patiënt.


Uitgebreide informatie vindt u op de deelwebsite van de biobank.