Raadplegingsgids volgens specialisme

De raadplegingsgids geeft een alfabetisch overzicht van alle specialismen en artsen in het Jessa Ziekenhuis.

U kan van al deze specialismen en artsen de raadplegingsuren bekijken en eventueel telefonisch een afspraak maken. U vindt de correcte contactgegevens onder het campusicoontje in het rooster. Bij twijfel kan u altijd terecht bij de collega’s van onze centrale raadplegingsbalie. Zij helpen u graag verder op 011 33 55 77 van 8u tot 18u45.

Om te zoeken op specialisme selecteert u de knop "Volgens specialisme". Om te zoeken op arts selecteert u de knop "Volgens arts"

Specialisme: Klinische biologie

Artsen:

 

Raadplegingsuren:

 

klinische biologie De afdeling klinische biologie en bloedafname, behorend tot het klinisch laboratorium, is een medisch-ondersteunende dienst die actief is binnen de verschillende domeinen van de laboratoriumgeneeskunde.

 

In dit laboratorium klinische biologie worden allerlei onderzoeken uitgevoerd op bloed, urine, stoelgang of andere lichaamsmaterialen. Deze kunnen afkomstig zijn van patiënten opgenomen in het ziekenhuis (gehospitaliseerd) of van patiënten die bij een huisarts of een specialist op consultatie zijn geweest (ambulant).

 

Ambulante patiënten moeten een afspraak maken voor het afnemen van bloedstalen en MRSA-wissers en de collectie van urinestalen op de afdeling bloedafname. Een afspraak kan gepland worden via de centrale raadplegingsbalie 011 33 55 77 van 8u tot 18u45.

 

Uitgebreide informatie vind je op de deelwebsite klinische biologie.