dr. Christophe  Balliauw

dr. Christophe Balliauw Niet geconventioneerd

Specialismen
Raadplegingsuren
Secretariaat: 011 33 55 55

 

Dr. Christophe Balliauw studeerde geneeskunde aan de KU Leuven en promoveerde in 2008. Nadien specialiseerde hij zich verder in radiologie in het OLV ziekenhuis van Aalst en in het UZ Leuven onder leiding van prof. Oyen. Hij behaalde zijn erkenning in 2013. In de loop van deze specialisatie behaalde hij ook een master in ziekenhuismanagement aan de KULeuven.

 

In 2013 startte dr. Balliauw met een residentschap in de dienst radiologie van het Jessa Ziekenhuis met de specifieke focus op abdominale en urogenitale beeldvorming. Tijdens dat jaar werkte hij mee aan de constante verbetering en vernieuwing van de abdominale beeldvorming en introduceerde hij de foetale magnetische resonantie (MRI) in de dienst radiologie. In september 2014 vervoegde dr. Balliauw het team van radiologen in het Jessa Ziekenhuis. 

 

In het voorjaar van 2015 heeft hij bijkomend een opleiding in abdominale en urogenitale MRI gevolgd in het Beth Israel Medical Center in Boston, onder leiding van prof. Mortelé.

 

Hij legt zich voornamelijk toe op de abdominale en urogenitale beeldvorming alsook de foetale MRI.

ma

di

wo

do

vr

za

vm

 

 

 

 

 

 

nm

 

 

 

 

 

 

  • Campus Virga Jesse
  • Campus Salvator
  • Campus St.-Ursula
  • Sint-Franciscusziekenhuis
  • Multi disciplinaire raadpleging
  • Privé raadpleging

Het telefoonnummer om een afspraak te maken en de locatie van de consultatie verschijnt als u op de symbooltjes in het rooster klikt. Bij twijfel kan u altijd terecht bij de collega’s van onze centrale raadplegingsbalie. Zij helpen u graag verder op 011 33 55 77 van 8u tot 18u45.