Opname

Het Jessa Ziekenhuis wil hoogkwalitatieve patiëntenzorg aanbieden op drie locaties: campus Virga Jesse en campus Salvator in Hasselt, en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad.

 

Campus St.-Ursula is volledig afgestemd op de opname van revalidatiepatiënten. Ook onze Hasseltse campussen bieden beiden een verschillend zorgaanbod aan.

 

Op welke campus u tijdens uw ziekenhuisopname verblijft, hangt dus af van de behandeling of ingreep waarvoor u naar het ziekenhuis komt.

De kwaliteit van de zorg is echter overal dezelfde en de meeste van onze artsen zijn actief op twee of drie campussen. Patiëntvriendelijkheid en -veiligheid zijn op al onze locaties belangrijke waarden.

 

Met onderstaande filmpjes willen we u helpen vlot uw weg te vinden wanneer u ons ziekenhuis bezoekt voor opname of raadpleging.

 

 

Wanneer u komt voor een opname op onze revalidatiecampus te Herk-de-Stad, verwijzen we u graag naar de website van het revalidatiecentrum.

 

Vanzelfsprekend staan onze artsen en medewerkers steeds voor u klaar voor bijkomende inlichtingen of vragen.Wij danken u graag voor het vertrouwen. Het is onze wens dat u zich bij ons thuis voelt.  Daarom doen we ons uiterste best uw contact met ons ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.   

 

Heeft u na het lezen van deze informatie nog bijkomende vragen, aarzel dan zeker niet om even contact met ons op te nemen!

 

Wij danken u alvast voor het vertrouwen en wensen u een spoedig herstel.