Parking

parking spoedgevallendienst IMG_4493 Indien u een patiënt naar de spoedgevallendienst brengt, mag u met de wagen tot in de ambulanceinrit rijden. De poort zal automatisch opengaan.  Wij vragen u vriendelijk de wagen te verplaatsen nadat u de patiënt vergezeld hebt tot bij de inschrijvingsbalie. U kan de uitrijpoort openen door op de knop ter hoogte van de bestuurdersplaats te drukken.

 

Er zijn parkeerplaatsen voorzien naast het parkeerwachtershuisje waar uw maximum 15 minuten kan parkeren. Wanneer deze parking volzet is dient u gebruik te maken van de bezoekersparking. Patiënten van de spoedgevallendienst kunnen via de betaalautomaat parkeren aan 1,5 euro.

 

Indien de patiënt na behandeling op de spoedgevallendienst het ziekenhuis mag verlaten kan u, indien nodig, eveneens gebruik maken van de ambulance-inrit. Aan de inkom van de spoedgevallendienst zijn rolstoelen beschikbaar. Indien u hulp nodig heeft om de patiënt in of uit de auto te helpen, dan kan u dit steeds vragen aan de inschrijvingsbalie.