Parking campus Virga Jesse

parkingcampusVJ

Campus  Virga Jesse heeft een parking die dag en nacht beschikbaar is voor patiënten en bezoekers.

 

De ingang van de parking bevindt zich aan de achterzijde van het ziekenhuis. Je geeft best dit adres in in je GPS: Kunstlaan 5, 3500 Hasselt.

 

Het ziekenhuis rekent een parkeertarief aan. Laat je parkeerticket niet in je wagen achter. Je hebt het nodig om af te rekenen aan de betaalautomaat in de hal van het ziekenhuis.

 

Ervaring leert ons dat de parking rond 10u en rond 14u vaak een verzadigingspunt bereikt. De vrije parkeerplaatsen worden vermeld op de dynamische parkeerborden van de stad Hasselt. Het openbaar vervoer  biedt steeds een goed alternatief om niet nodeloos lang aan te schuiven en naar een parkeerplaats te moeten zoeken.

 

Ook biedt Jessa twee gratis pendelbussen aan die elke dag heen en weer rijden tussen campus Virga Jesse en de parking op het einde van de Koning Boudewijnlaan of de parking van campus Salvator. Op de parking Koning Boudewijnlaan kan je gratis parkeren.

 

Het ziekenhuis is niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of ongevallen op de parking.

 

 

Patiënten afhalen en andersvaliden

Aan de hoofdingang van het ziekenhuis zijn parkeerplaatsen voorbehouden voor rolstoelpatiënten en LOC-kaarthouders. Deze parking is ook toegankelijk voor het brengen of halen van patiënten.

 

Om de hinder bij de hoofdingang tot een minimum te beperken, vragen wij je de auto niet langer te laten staan dan nodig. Voor het afhalen van patiënten mag je de auto enkel voorrijden zodra de patiënt zich in de inkomhal bevindt.