Hospitalisatieverzekering

hospitalisatieverzekering IMG_2490 Indien u wordt opgenomen voor bijkomende behandeling of onderzoek, kan u bij de inschrijfbalie melden dat u over een hospitalisatieverzekering beschikt (card, naam verzekering, polisnummer). Met sommige ziekenfondsen en verzekeringsmaatschappijen bestaan akkoorden om de supplementaire kosten onmiddellijk aan hen voor betaling aan te bieden.

 

Als deze regeling voor uw hospitalisatieverzekering niet geldt, moet u de factuur van het ziekenhuis betalen en nadien de kosten aan uw verzekering aanbieden.

 

Aarzel niet uw ziekenfonds of verzekeringsmaatschappij hierover te contacteren.

 

Indien u over een hospitalisatieverzekering beschikt, raden wij u sterk aan uw polis grondig door te nemen. U weet dan precies welke zorgen en/of materialen gedekt zijn. Verwittig steeds het ziekenfonds of de verzekeringsmaatschappij bij een opname.

 

Vanaf 16/1/2017 wordt een supplement van 150% aangerekend bij een verblijf op een éénpersoonskamer. Gelieve op voorhand bij uw verzekeraar te vragen of dit supplement vergoed zal worden via uw hospitalisatieverzekering.