Opname

Het Jessa Ziekenhuis wil hoogkwalitatieve patiëntenzorg aanbieden op drie locaties: campus Virga Jesse en campus Salvator in Hasselt, en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad.

 

Campus St.-Ursula is volledig afgestemd op de opname van revalidatiepatiënten. Ook onze Hasseltse campussen bieden beiden een verschillend zorgaanbod aan.

 

Op welke campus je tijdens je ziekenhuisopname verblijft, hangt dus af van de behandeling of ingreep waarvoor je naar het ziekenhuis komt.

De kwaliteit van de zorg is echter overal dezelfde en de meeste van onze artsen zijn actief op twee of drie campussen. Patiëntvriendelijkheid en -veiligheid zijn op al onze locaties belangrijke waarden.

 

Met onderstaande filmpjes willen we je helpen vlot je weg te vinden wanneer je ons ziekenhuis bezoekt voor opname of raadpleging.

 

 

Wanneer je komt voor een opname op onze revalidatiecampus te Herk-de-Stad, verwijzen we je graag naar de website van het revalidatiecentrum.

 

Vanzelfsprekend staan onze artsen en medewerkers steeds voor je klaar voor bijkomende inlichtingen of vragen. Het is onze wens dat je zich bij ons thuis voelt.  Daarom doen we ons uiterste best je contact met ons ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.   

 

Heb je na het lezen van deze informatie nog bijkomende vragen, aarzel dan zeker niet om even contact met ons op te nemen.

 

Wij danken je alvast voor het vertrouwen en wensen je een spoedig herstel.