Prijsraming

Met de coronacrisis past de dienst facturatie haar dienstverlening aan. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is vanaf maandag 16 maart onderstaande maatregel van toepassing:

Heb je een vraag over je ziekenhuisfactuur, een aanmaning, afbetalingsplan of prijsraming? Neem telefonisch contact met onze diensten op het nummer 011 33 58 20 of mail naar ...

 

prijslijn - IMG_2876 Om je een zo compleet mogelijk zicht te geven op je eindfactuur heeft het ziekenhuis prijsramingen gemaakt voor een aantal veel voorkomende ingrepen. Bij deze prijsramingen is rekening gehouden met de gemiddelde verblijfsduur voor de ingreep.

 

Dit zijn louter ramingen. De uiteindelijke prijs kan hoger zijn indien je langer in het ziekenhuis verblijft, als er complicaties optreden, of als de arts extra ingrepen of onderzoeken uitvoert.

 

In de prijs zitten alle honoraria die de artsen aanrekenen voor de ingreep. De betrokken artsen zijn de chirurg die de ingreep uitvoert, de anesthesist en de medisch-technische diensten zoals radiologie en klinische biologie.

 

De prijs is afhankelijk van de manier waarop je verzekerd bent bij je ziekenfonds. Op onze website bevinden zich een aantal prijsramingen.

 

Als je de ingreep die je moet ondergaan niet op de website terugvindt kan je contact opnemen via dit online formulier, dan maken wij zo vlug mogelijk een raming voor jou.