Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Panelgesprek: hart- en vaatziekten, een blik achter de schermen

Hart- en vaatziekten zijn de voornaamste doodsoorzaak in België. Er overlijden dagelijks bijna negentig mensen aan hart- en vaataandoeningen, meer dan 30.000 per jaar om precies te zijn en dit zonder vaccinatie tijdens een globale pandemie. Het zijn indrukwekkende cijfers. Maar wat nog meer verbaast, is dat het merendeel van hart- en vaatziekten te voorkomen zijn indien we enkele aspecten in onze dagelijkse levensstijl zouden veranderen.

 

Met ons panelgesprek "Hart- en vaatziekten, een blik achter de schermen" willen wij de risicofactoren van hart- en vaatziekten aankaarten en jou informeren over de mogelijke acties die je kan ondernemen om jouw risico te minimaliseren. We bekijken het parcours van een patiënt vanuit verschillende invalshoeken die belicht worden door een multidisciplinair panel. Hierbij zal het woord gegeven worden aan een cardioloog, een klinisch diëtist, een inspanningsfysioloog, een psycholoog-psychotherapeut en een cardiochirurg. De sprekers zullen vanuit hun expertise de verschillende risicofactoren in kaart brengen en jou tips geven waarmee je deze risico's kan beperken.

 

Laat dus niets over aan het toeval. Verlaag je risico op hart- en vaatziekten door je kennis aan te scherpen met het advies van onze experten in dit interessante panelgesprek.

 

Schrijf je hier in: https://bemsaleuven.com/heartforlife/