Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Pijnbeleid

Laatste wijziging: 28 maart 2022

Elke dag ondergaan heel wat mensen in ons ziekenhuis een operatie. Dankzij een goede verdoving gebeurt dat vrijwel pijnloos. Ook een goede pijnstilling na de operatie is noodzakelijk.  Hevige pijn veroorzaakt immers een stressrespons in het lichaam met o.a. een negatieve invloed op de stolling, wondheling, comfort,… Het verhindert een vlot herstel, terugkeer naar huis  en doet de kans op het ontwikkelen van chronische pijn toenemen.

 

Pijn is echter van patiënt tot patiënt verschillend. In het Jessa Ziekenhuis vinden we jouw pijn een belangrijke parameter. Daarom wordt pijn hier systematisch gemeten en geregistreerd.

Lees meer over ons kwaliteitsbeleid

Binnen onze organisatie willen we een cultuur inbouwen die aanzet tot het voortdurend  verbeteren van de kwaliteit om zo warme en veilige zorg te garanderen in het ziekenhuis. Wil je meer weten over ons kwaliteitsbeleid? Klik hier.

Pijnbeleid bij kinderen

Ook aan het pijnbeleid bij kinderen spenderen we bijzondere aandacht. Lees meer over dit onderwerp via onze website gewijd aan Kinder- en jeugdgeneeskunde.