Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Mynexuzhealth

Laatste wijziging: 24 mei 2022

Via het portaal mynexuzhealth.be of de mynexuzhealth-app (Android en iOS) kan je als patiënt van het Jessa Ziekenhuis je verslagen, afspraken, laboresultaten en medische beelden van ons ziekenhuis raadplegen. Alle verslagen, resultaten en nieuwe afspraken die gemaakt worden vanaf 1/1/2021 zijn hier beschikbaar. Verslagen zijn 7 dagen na validatie door de arts beschikbaar op het platform. Laboresultaten kan je 24 uur na validatie raadplegen. Andere informatie is onmiddellijk raadpleegbaar.


Met dit platform en de bijhorende app heb je steeds je volledige patiëntendossier bij de hand en kan je ook je afspraken beheren. Bekijk hier het promofilmpje waarin alle mogelijkheden binnen mynexuzhealth worden toegelicht. 

 

Hoe krijg ik toegang tot mijn patiëntendossier?


Via de webapplicatie op jouw computer

Surf naar de site van Mynexuzhealth.

Inloggen kan op verschillende manieren:

  • Itsme;
  • CSAM met jouw elektronische identiteitskaart (eID);
  • Met een unieke code die wordt verstuurd naar jouw gsm via sms.

 

Via de app op je smartphone of tablet

Je vindt de applicatie via Google Play en de App Store


 

Nadat je de app gedownload hebt, moet je je eenmalig registreren:

 

1.    Via sms
De snelste manier om je toestel te. registreren is activatie via sms. Voorwaarde is wel dat je binnen de twee maanden een afspraak hebt in het ziekenhuis en je gsm-nummer gekend is in jouw dossier.


2.    Via Itsme®   
Download en installeer de app Itsme® op je smartphone (of een ander toestel of tablet) indien dit nog niet gebeurd is. Je wordt vanuit de app mynexuzhealth geleid naar Itsme®, waar je je kan aanmelden. Zodra je succesvol bent geïdentificeerd via Itsme®, ga je terug naar Mynexuzhealth om je registratie te voltooien en een pincode te kiezen.

Demofilmpje: Itsme

 

3.    Via je PC 
Surf naar www.mynexuzhealth.be en log in met je codekaart en wachtwoord.
Klik op het menu "Profiel" (mannetje bovenaan het scherm) en vervolgens op "App" in de blauwe balk. Geef vervolgens de code in die op je smartphone verschijnt. Klik op de knop om de QR-code te genereren. Scan de code met je smartphone. 

Demofilmpje: PC

 

4.    Via een codekaart
Je hebt hiervoor een nexuzhealth-codekaart nodig, samen met een wachtwoord. Zodra de gevraagde gegevens zijn ingegeven, kan je je pincode instellen waarmee je je kan aanmelden in de app.

Nog geen codekaart? Vraag er vandaag nog een aan. Je ontvangt de codekaart binnen 7 werkdagen.

Demofilmpje: codekaart 
 


Deze beveiligde aanmeldingsmethodes garanderen dat enkel jij toegang krijgt tot jouw persoonlijk dossier.

 

Vul je persoonlijke gegevens aan

Vergeet niet jouw persoonlijke gegevens zoals gsm-nummer en e-mailadres aan te vullen in Mynexuzhealth. Zo krijg je van ons automatisch een sms of e-mail als herinnering aan een afspraak voor een raadpleging.

 

Een afspraak maken voor iemand anders

Het is mogelijk een afspraak te maken voor iemand anders als je dossier gekoppeld is aan dat van de persoon in kwestie. Kies bij het maken van de afspraak in de laatste stap bij ‘patiënt’ voor de persoon waarvoor je een afspraak wenst te maken.

 

Koppel het dossier van jouw kind(eren) aan je account

Meld je aan via de app of via de website www.mynexuzhealth.be.

Ga naar berichten > stuur een bericht > aan: ouder/kind-koppeling.

Vermeld in jouw bericht de naam en het rijksregisternummer van jouw kind(eren). Je aanvraag wordt in behandeling genomen. Je wordt op de hoogte gebracht zodra het dossier van jouw kind gekoppeld is aan je eigen dossier.
 

De procedure vind je ook hier terug.

 

Verleen iemand anders toegang tot je dossier

Vertrouwenspersoon: https://nexuzhealth.com.

 

Meer informatie

Meer informatie over mynexuzhealth vind je in deze brochure of op de FAQ-pagina.
Met alle vragen over jouw online patiëntendossier, het gebruik van de website of de installatie van de app kan je ook terecht bij het KWS-team.