Uitbreidingswerken bezoekersparking campus VJ

huizen stadsomvaart - IMG_0288 20 oktober starten de werken voor de uitbreiding van de bezoekersparking op campus Virga Jesse. De vijf oude woningen aan de Stadsomvaart worden afgebroken en maken, na een herinrichting van de parking, plaats voor 75 extra parkeerplaatsen.

 

Om de werken te kunnen uitvoeren zullen in een eerste fase 51 parkeerplaatsen en in een tweede fase 10 bijkomende parkeerplaatsen tijdelijk wegvallen.

 

De werken duren tot begin december.

 

 

Vermijd parkeerproblemen en gebruik de gratis pendelbussen

 

Het Jessa Ziekenhuis biedt een gratis pendelbus aan die elke werkdag heen en weer rijdt tussen campus Virga Jesse en de parking op het einde van de Koning Boudewijnlaan (baan tussen grote ring en Dusartplein).

 

Bezoekers van campus Virga Jesse kunnen hier elke werkdag gratis voor onbeperkte tijd parkeren en vermijden op die manier de hinder van het drukke centrumverkeer en de volzette bezoekersparking.

 

De bus rijdt tussen 6u30 en 20u30 om het kwartier tot aan de ingang van het ziekenhuis. Ook patiënten of personeelsleden kunnen van deze service gebruik maken als ze dat wensen.

 

Sinds maandag 13 oktober rijdt er een tweede pendelbus. Deze pendelbus rijdt elke werkdag tussen campus Salvator en campus Virga Jesse. Deze pendelbus rijdt om het kwartier van 7u30 tot 18u00.

 

Meer info: www.jessazh.be/parkeren

Overzicht actueel nieuws