Jessa zoekt deelnemers voor patiëntenpanel

panel Wat is een patiëntenpanel voor geriatrische zorg?

Jessa is úw zorgpartner. Goede, aangepaste zorg kan enkel samen met de patiënt en zo gewenst, met diens mantelzorger, vorm krijgen. Uw kennis, als patiënt, gecombineerd met de kennis van artsen, verpleegkundigen, paramedici, … is de sleutel tot patiëntgerichte zorg. U bent voor het Jessa ziekenhuis dan ook essentieel hierin. Om onze dienstverlening continu te verbeteren, hebben we u meer dan nodig!

 

Tijdens dit patiëntenpanel zal uw ervaringskennis bijdragen aan verbeteringen in de geriatrische zorg. U kent als patiënt het ziekenhuis en het traject dat u doorloopt of heeft doorlopen zeer goed. Hierdoor kan u heel goed aangeven waaraan behoefte is, wat goed en wat minder goed loopt.

 

Wat verwachten we van jou als deelnemer?

Om van het patiëntenpanel een succes te maken, vragen we uw actieve inzet tijdens onze bijeenkomsten. We zijn op zoek naar mensen die hun mening durven te uiten, mensen die zich kunnen inleven in de situatie van andere patiënten en op een constructieve wijze met de andere leden in dialoog kunnen gaan.

 

Zin om deel te nemen aan dit patiëntenpanel?

Bent u 65 jaar of ouder, heeft u recente ervaring met het Jessa ziekenhuis als patiënt? Bent u mantelzorger van een 65plusser? Wenst u bij te dragen aan betere geriatrische zorg in het Jessa Ziekenhuis via dit patiëntenpanel? Dan bent u de persoon die wij zoeken!

 

De eerste bijeenkomst van dit panel is gepland op donderdag 4 oktober om 14h in de Grote Vergaderzaal van Huis 9 (Stadsomvaart 9, 3500 Hasselt – gebouw naast het Jessa Ziekenhuis, campus Virga Jesse).

 

Contactgegevens

Indien u nog verdere vragen heeft of wenst deel te nemen aan dit patiëntenpanel, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ann Lievens, projectverantwoordelijke.

 

Telefoonnummer: 011 33 78 05

E-mailadres: ...

Overzicht actueel nieuws