Jessa zoekt: 1.000 hartverwarmertjes

Wij van Jessa roepen 14 februari, Valentijntjesdag, uit tot de warmste dag van het jaar. Dag in dag uit maken we van Jessa een zieken-thuis en doen we ons uiterste best om een glimlach op onze patiënten, bezoekers en collega’s hun gezicht te toveren. Maar op Valentijn gaan we nog een stapje verder en willen we aan élke patiënt een leuk hartverwarmertje bezorgen, in de vorm van een toffe tekening. Dat betekent dus dat we 1000(!) tekeningen nodig hebben en daarvoor rekenen we op jou!

Bezorg ons voor 10 februari jouw tekening en steek zo onze patiënten een hart onder de riem. Drop jouw tekening in onze Valentijnsbox in de inkomhal van campus St.-Ursula, campus Salvator of campus Virga Jesse, of stuur ze per post naar Jessa Ziekenhuis, Valentijntjesdag, Salvatorstraat 20, 3500 Hasselt. Wij zorgen er dan voor dat jouw tekening op Valentijntjesdag aan één van onze patiënten overhandigd wordt.

 

De olijke tweeling Jackie en Pauline en de kids van juf Stien, juf Clair en meester Philippe van basisschool Sint-Jorisgeven alvast het goede voorbeeld!

 

 

Overzicht actueel nieuws