Jessa-artsen doen de ‘hairchallenge’ ten voordele van hun sterkmakers

FB-post-scheer-de-geneesheer_2 ‘Scheer de geneesheer’: zo heet de ludieke benefietcampagne die een aantal Jessa-artsen opzet om geld in te zamelen voor hun ‘sterkmakers’: dat zijn de verpleegkundigen en alle andere medewerkers die er elke dag voor zorgen dat ze hun job kunnen doen zoals het moet. De artsen zijn hen ontzettend dankbaar en zeggen dat met …hun haardos!

 

Aan de hand van dit ludiek campagnebeeld wil het artsenkorps het publiek warm maken om zijn waardering voor de ‘sterkmakers’ in deze corona-crisis concreet te maken. Elke week zal een ander artsen-duo de hairchallenge met elkaar aangaan. De arts die het meeste geld ophaalt, hanteert de tondeuse en mag zijn ‘uitdager’ kortwieken. Het resultaat wordt uiteraard nadien getoond via de geijkte social media kanalen.

 

Ontdek alvast welk duo als eerste de hairchallenge aangaat! www.jessafonds.be. Je kan hen steunen vanaf vrijdag 17 april tot en met vrijdag 24 april (00:00 u.).

 

Het opgehaalde geld gaat integraal naar projecten tvv van de verpleegkundigen en medewerkers van ondersteunende diensten.

Overzicht actueel nieuws