Breaking: nieuwe richtlijn overheid vanaf maandag, 26 oktober

De overheid heeft vandaag beslist dat elk ziekenhuis, dus ook Jessa, vanaf maandag 26 oktober, alle planbare niet-dringende activiteiten die gebruik maken van intensieve zorgen, alle klassieke opnames die geen gebruik maken van intensieve zorgen en tot slot alle chirurgische ingrepen die plaatsvinden in het daghospitaal, geannuleerd moeten worden en dit gedurende een periode van 4 weken. 

 

Het spreekt voor zich dat ingrepen of opnames die absoluut nodig zijn, niet zullen worden geannuleerd. De medische staf van Jessa werkt momenteel concreet uit wat dit betekent voor jouw opname of ingreep. We begrijpen dat deze richtlijn veel vragen kan oproepen.

Om onze telefooncentrale niet te overbelasten, vragen we je om te wachten op een bericht van onze medewerker, die je persoonlijk zal opbellen.

 

Wat gaat wel door?

Ambulante raadplegingen, afspraken op medische beeldvorming (radiologie en nucleaire beeldvorming) alsook dagopnames in het niet-chirurgische dagziekenhuis (bv. oncologisch dagziekenhuis) worden voorlopig niet geannuleerd.

Overzicht actueel nieuws