Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Vragen rond COVID-vaccins? Beluister onze podcasts!

Jessa start vandaag met de eerste van 5 podcasts waarbij 3 specialisten antwoorden geven op veelgestelde vragen over vaccinatie tegen het coronavirus.

 

We hebben de vragen verzameld aan de hand van een recente bevraging naar de vaccinatiebereidheid bij onze artsen en medewerkers. De 5 podcasts worden in de loop van deze week druppelsgewijs gelanceerd.

 

  • In de eerste 2 podcasts worden algemene vragen gesteld: Is het vaccin wel veilig? Wat zijn de bijwerkingen op korte en lange termijn? Is een vaccin nodig als ik al COVID-19 heb gehad?
  • In 3 thema-podcasts bespreken de experten "Vaccinatie en zwangerschap/kinderwens/borstvoeding", "Vaccineren en allergie of afweerstoornissen" en "vaccineren bij kinderen", ook hier wordt telkens een expert ter zake bevraagd.

 

Kristof Hayen, die in een vorig leven presentator was bij de radiozenders Donna en Nostalgie, is host.

 

Elke podcast duurt zo'n 6 minuten. Dat is kort maar ook lang genoeg voor de experts om alles rustig en helder uit te leggen, in een taal die iedereen begrijpt. De podcasts waren aanvankelijk bedoeld voor onze medewerkers, maar omdat ze zo helder en informatief zijn, lijken ze ons nuttig voor iedereen die nog met vragen zit over het vaccin.