Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Jessa maakt winnaar architectuurwedstrijd bekend

Zopas heeft de Raad van Bestuur van Jessa, samen met de Medische Raad en Team Vlaams Bouwmeester, het Antwerps-Gents ontwerpersteam rond Osararchitects nv, Robbrecht en Daem aangeduid als winnaar van de architectuurwedstrijd. Dit team krijgt dus de opdracht om onze nieuwe gezondheidscampus op de Salvator Plus-site te realiseren. 

 

Samen met de buren, de vergunningverlenende overheden (Provincie Limburg en stad Hasselt) werken we in de komende periode verder aan het ontwerp om uiteindelijk te komen tot een gedragen totaalconcept.

 

Een belangrijke troef van dit ontwerp is dat het toekomstwaardig is, zegt dr. Yves Breysem, algemeen directeur van Jessa. “Bij een investering als deze moeten we ver vooruit denken. Dat is niet eenvoudig maar wel noodzakelijk. Onze ambities zijn groot, voor onze patiënten en hun familie, maar zeker ook voor onze medewerkers en artsen. We willen iedereen die zich iedere dag hard inzet voor Jessa, een duurzame, efficiënte, moderne en aangename werkplek bieden. Een state-of-the art gezondheidscampus in een rustgevende omgeving.”

 

Meer weten?