Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

10 jaar Mobile Health Unit en netwerkevent LCRC

Transformatie in de gezondheidszorg van onderzoek en innovatie naar implementatie

De Mobile Health Unit van UHasselt, Jessa en ZOL bestaat 10 jaar, een mijlpaal die we niet zomaar laten voorbij gaan. Graag nodigen we jou uit voor een boeiend wetenschappelijk namiddagprogramma en aansluitend netwerkevent. In de namiddag krijg je de highlights van ons klinisch-academisch mHealth onderzoek van de afgelopen 10 jaar, zowel fundamenteel als implementatiegericht. Als expertisecentrum van de regio en vanuit samenwerkingen met vele stakeholders, delen we met jou onze 'lessons learned' over onderzoek, innovatie en implementatie van digitale gezondheidszorg. Ook blikken we kritisch vooruit naar de uitdagingen en opportuniteiten om innovatie en mHealth voluit te kunnen implementeren.

 

 

Tijdens het aansluitende netwerkevent van het Limburg Clinical Research Center, tonen we graag een aantal recente realisaties binnen ons multidisciplinair onderzoekscentrum. Voorts informeren we jou over enkele nieuwe initiatieven binnen het LCRC. Afsluiten doen we met een netwerkreceptie om bij te praten en/of nieuwe opportuniteiten tot samenwerking te exploreren.

 

Voorlopig programma

10 jaar Mobile Health Unit: 14.00 - 17.00 uur

  • Realisaties van 10 jaar klinisch-academisch mHealth onderzoek en innovatie, waar staan we vandaag?
  • Panelgesprek: What's next? - Uitdagingen en opportuniteiten voor (verdere) implementatie van digitale gezondheidszorg.

 

Netwerkevent LCRC: 18.00 - 21.00 uur

  • Realisaties LCRC: Samen naar een betere gezondheidszorg
  • Nieuwe initiatieven aan de wieg van implementatie
  • Netwerkreceptie

 

Locatie

  • Universiteit Hasselt, campus Diepenbeek, Gebouw D
  • Inschrijven en meer info: volgt later