Sluiting balie 2 van dienst Radiologie

Wegens de verbouwingswerken wordt de huidige ‘balie 2’ van de dienst Radiologie definitief gesloten. Deze balie was specifiek voor gehospitaliseerde patiënten en patiënten van de spoedgevallendienst. Daarnaast werd deze ook gebruikt als avond- en nachtbalie van de dienst Radiologie.


Vanaf maandag 5 augustus worden alle patiënten verder geholpen aan de centrale hoofdbalie aan het secretariaat van Radiologie nabij de liften van vleugel L2. Alle patiënten die van spoed komen, alsook alle gehospitaliseerde patiënten worden naar deze hoofdbalie doorgestuurd. De zilveren gidsende lijnen op de vloer worden hiervoor aangepast.

 

Tijdelijk zullen ook wachtzaal 209 en 210 gereorganiseerd worden. Hiervoor worden er wachtbanken voorzien op de gang van Radiologie. Vanaf zaterdag 24 augustus kunnen alle gehospitaliseerde patiënten de vernieuwde en eveneens ruimere wachtzaal 209 gebruiken. Verpleging én medewerkers van patiëntenvervoer VJ zullen vanaf dan alle rolstoelpatiënten en bedden naar deze wachtzaal kunnen brengen.

 

De inschrijvingszone en de patiëntenwachtzones worden geoptimaliseerd met aandacht voor de privacy van onze patiënten. Enkel de nachtbel blijft behouden. Deze zal op dezelfde hoeklocatie van wachtzaal 209 hangen.