Impact verbouwingen op parkeerbeleid

De verbouwingswerken zullen het logistiek verkeer, zowel intern als extern, verstoren. Lees daarom grondig onderstaande informatie.

 

60 plaatsen minder op de personeelsparking!

Wie gebruik maakt van de personeelsparking op campus VJ, zal merken dat bijna een derde van de parking wordt ingenomen voor werfinrichting. We voorzien daarom op campus SA, ter hoogte van het gebouw van de Nationale Bank (Eurostraat 4), een parking die specifiek voor het personeel van campus VJ wordt opengesteld (toegankelijk met je personeelsbadge). Vanaf daar kan je met de pendelbus naar campus VJ. De pendelbus passeert er om de vijftien minuten. De stewards doen controle en toezicht, zodat een eventueel capaciteitsprobleem onmiddellijk kan verholpen worden.

 

Toegangsroute parking nationale bank Toegangsroute parking nationale bank Inrit parking nationale bank Inrit parking nationale bank

 

Pendelbus rijdt sinds 1 oktober 2018 van 6u tot 23u30 (maar niet in het weekend)

De pendelbus die voor een vlotte verbinding tussen beide campussen zorgt, start vanaf 1 oktober al vanaf 6u ’s morgens. Ze zal ook langer rijden, tot 23u30u (i.p.v. 19u30).

Tijdens het weekend zal er weinig tot geen hinder zijn voor de medewerkers van campus VJ. Op de personeelsparking zou er dan voldoende parkeerplaats moeten zijn. De pendelbus rijdt daarom niet tijdens het weekend! Raadpleeg hier het rijschema van de pendelbus:

 

PDF icoonPendelbus II traject - uren

 

Taxidienst

Kan je door omstandigheden geen beroep doen op de pendelbus, dan (en énkel dan!) kan je gebruik maken van een gratis taxidienst om je naar de parking op campus SA, of parking Nationale Bank te laten brengen. Je bestelt hiervoor een taxi aan de dispatch op campus VJ. De taxi pikt je op aan de hoofdingang van het ziekenhuis en brengt je kosteloos naar de pendelparking. Hou rekening met een wachttijd.

 

Met de fiets?

Kom je met de wagen en hou je ervan om het laatste stukje van het traject naar campus VJ te fietsen, dan stal je je fiets best aan campus Salvator (waar je dus ook je wagen parkeert). Er is immers geen fietsenstalling aan de Nationale Bank.

 

Belangrijk!

De personeelsparking van campus VJ is vanaf 1 oktober enkel nog toegelaten voor:

  • artsen
  • patiënten radiotherapie
  • medewerkers campus VJ met een vroege shift (enkel als je vóór 6u je werkshift aanvat) of nachtshift.

 

Sperperiode personeelsparking

Van 6u tot 17u heerst er een sperperiode op de personeelsparking. Dit betekent dat alle medewerkers met de late shift dienen te parkeren op de parking van de Nationale Bank. Medewerkers met de vroege shift en dag shift mogen dit uiteraard ook.

 

Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

 

Vragen?

Heb je een specifieke vraag over het parkeerbeleid nav de werkzaamheden?

Stuur een mailtje naar ...