Nieuws

29/12/2020 - Richtlijnen voor externe professionals

Externe professionals, of iedereen die geen patiënt, bezoeker van een patiënt of medewerker is, zijn enkel toegelaten in de gebouwen van het Jessa Ziekenhuis als hun fysieke aanwezigheid strikt noodzakelijk is. We hanteren onder de huidige omstandigheden dan ook strikte richtlijnen. Lees hier meer.

 

 

01/10/2020 - Blijf bij met het laatste nieuws over COVID-19 in het Jessa Ziekenhuis

De laatste details rond het coronavirus vind je ook steeds terug op onze pagina www.jessazh.be/corona. Lees meer over:

 

 

 

02/05/2020 - Richtlijnen COVID-19 bij Orthopedie Hasselt

Voor een vlot en correct verloop van deze consultaties vragen wij je enkele belangrijke richtlijnen na te leven:

  • Ontsmet je handen voor je je aanmeldt aan het secretariaat
  • Aangezien onze wachtzalen beperkt zijn en we toch maximale ambulante zorg willen blijven garanderen, adviseren wij enkel een partner/begeleider mee te nemen indien je dit écht nodig vindt.
  • De patiënt (en begeleider) dient een mondmasker te dragen dat wordt meegebracht van thuis. Indien je er geen hebt, kan je er één kopen aan het secretariaat.
  • Ben je ziek, kom dan beter niet en bel je afspraak tijdig af.
  • Respecteer de regels voor social distancing, hoest- en nieshygiëne.
  • Gelieve zoveel mogelijk met de bankkaart te betalen.

 

Alvast bedankt voor je begrip en medewerking!

 

 

16/04/2020 - Beschermingsbeleid COVID-19 in het Jessa Ziekenhuis

Zolang er geen vaccin beschikbaar is, zal het Jessa Ziekenhuis coronapatiënten opvangen. Deze bijzondere omstandigheden houden ook in dat de dagelijkse werking voor de verschillende specialismen zal veranderen. Hierin volgen we steeds de laatste richtlijnen van de overheid. Maar van één ding kan je zeker zijn: onze missie blijft dezelfde. Elke patiënt verdient namelijk kwalitatieve en veilige zorg. Daarom passen we een uitgebreid beschermingsbeleid toe. Hoe dit werkt, lees je hier.

 

 

15/03/2020 - Uitstellen niet-dringende zorg: je arts contacteert je!

In navolging van de beslissing door de overheid annuleert het Jessa Ziekenhuis vanaf nu alle niet dringende consultaties en interventies voor onbepaalde duur. Welke activiteiten al of niet doorgaan in het ziekenhuis, vind je hier

 

Je arts of het secretariaat Orthopedie zal je in de eerstvolgende dagen contacteren om met jou een gepaste oplossing te zoeken.

 

Urgente consultaties kunnen, afhankelijk van je arts, nog doorgaan op de verscheidene privélocaties. Wij trachten hiermee het aantal patiënten in de wachtkamer te beperken. Ook afstand houden en de regels van handhygiëne respecteren blijven van kracht tijdens deze urgente consultaties.

 

Er zal er een wachtdienst ingesteld worden op de Gouverneur Roppesingel 79 om na telefonisch contact (011 28 88 88) urgente problemen op te vangen. Wij voorzien zoals steeds een permanentie voor dringende ingrepen en de behandeling van fracturen in het Jessa ziekenhuis. Ook de gipskamer blijft voorlopig operationeel.

 

Bij vragen of indien je een afspraak wenst voor de toekomst kan je steeds contact opnemen met het secretariaat Orthopedie (011 28 88 88), zij zullen je naam en gegevens noteren en bellen je opnieuw op van zodra deze maatregelen niet meer van kracht zijn.

 

Ten slotte adviseren wij je de richtlijnen van de overheid nadrukkelijk te volgen voor een efficiënte bestrijding van het coronavirus.

 

Wij danken je voor jouw begrip en medewerking.