De muziekkliniek

dag-tegen-kanker2019_1920x1080

Op donderdag 15 oktober organiseert Kom op Tegen Kanker voor de 21ste keer de Dag Tegen Kanker. Jessa organiseert op deze dag opnieuw de Muziekkliniek. Door de coronamaatregelen wordt het dit jaar een ‘intiemere’ editie, maar de patiënten op de oncologische afdelingen zullen zeker kunnen genieten van een streepje muziek.

 

Studio Jessa wijdt ook dit jaar haar volledige programma aan de DTK. Van 10u tot 11u is er het verzoekplaten-programma ‘Bezoekuur’ en van 14u tot 16u zenden ze de “Jessa special DTK” uit. De programma’s zijn te beluisteren op het tv-kanaal 94, radiokanaal 4 en via studiojessa.be.

 

Tijdens de Dag Tegen Kanker krijgen onze patiënten ook bezoek van de bekende Vlamingen Belle Perez en Frank Deboosere. Aangezien ze niet bij al onze oncologische patiënten kunnen langsgaan, zenden ze dit hartverwarmend filmpje.

 

 

kom op

Gratis online workshops

Kom op Tegen Kanker organiseert tijdens de week van de DTK  verschillende online workshops voor oncologische patiënten. Patiënten  kunnen voor deze workshops inschrijven via dagtegenkanker.be

 

Geen onco-beurs

Dit jaar kan er spijtig genoeg geen onco-beurs georganiseerd worden. Ben je op zoek naar wat meer informatie over organisatie waar wij mee samenwerken, dan vind je hier de linkjes terug:

 

 

Hieronder vind je nog andere interessante linkjes