IN DE KIJKER

MAATREGELEN COVID-19

INFOSESSIES

NIPT

coronavirus jessa-bevallingsbad NIPT

Zolang er geen vaccin beschikbaar is, zal het Jessa Ziekenhuis coronapatiënten opvangen. Deze bijzondere omstandigheden houden ook in dat de dagelijkse werking voor de verschillende specialismen zal veranderen. Hoe verloopt alles voor de kraamafdeling? Dat verneem je hier.

 

Vanaf september organiseren we opnieuw live infosessies met in acht neming van de maatregelen ivm social distancing. Voor meer informatie over de live sessies, klik hier

Je kan ook steeds je bijkomende vragen stellen over de infosessies of filmpjes via een videoconsultatie met de vroedvrouw. Contacteer onze afspraakbalie op 011 33 55 77 voor het inboeken van deze videoconsultatie.  

Je bent zwanger en hebt heel wat vragen… bijvoorbeeld over de mogelijkheden van de NIPT (Niet-Invasieve Prenatale Test). Lees hier meer voor bijkomende info.

 

 

ONZE KRAAMAFDELING

ONZE VISIE

ALLES OVER JE BEVALLING

CONTACTEER ONS

wordcloud_kraam_V1 jessa_Sal_118_home Jessa-geboorte-baby

 

Jessa engageert zich voor alle aanstaande ouders zonder onderscheid in etniciteit of cultuur. Ook bieden we specifieke aandacht en ondersteuning voor kwetsbare gezinnen. Onze kraamafdeling is 24/24u bereikbaar, 7 dagen op 7, zowel fysiek als telefonisch.

 

Meer weten over onze visie? klik hier.

 

Hoe je bevalling verloopt, kan niemand voorspellen. Want elke vrouw reageert anders en je bent als het ware overgeleverd aan je eigen lichaam. De geboorte is een natuurlijk en zelfregelend proces en tegelijk ook het meest magische moment waar je negen maanden naartoe hebt geleefd. Als mama is het vooral belangrijk om in jezelf te geloven. Je kan het wel!

 

Voor je bevalling

Je bevalling

Na je bevalling

 Heb je nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons!

 

Onze gynaecologen

Onze afdelingen

 

 

 

 

OVERIG

UIT HET LEVEN GEGREPEN

jessa_Sal_177_home

EVI, KERSVERSE MAMA

Bedankt voor de onmisbare steun en goede raad. Zelfs wanneer we voor de ontelbaarste keer op het belletje duwden om weer eens vragen te stellen over borstvoeding! Dankzij jullie hebben we ons zoontje de allerbeste start kunnen geven die we ons konden wensen. Merci!

 

Meer getuigenissen lezen? Klik hier.