Onze infosessies

Naar aanleiding van de maatregelen getroffen omwille van het coronavirus werden alle infosessies, ook die van Kind en Gezin, opgeschort. 

 

Online infosessies

Enkele van onze vroedvrouwen maakten onlangs filmpjes van de infosessie over arbeid en bevalling en de infosessie over borstvoeding

 

In deze rubriek vind je ook een aantal interessante filmpjes over de verzorging van je baby en over borstvoeding. En als je het allemaal nog eens rustig wil nalezen, download dan zeker de presentaties van onze infosessies.

 

Na het bekijken van deze filmpjes heb je mogelijk nog vragen. Je kan vragen stellen over borstvoeding, arbeid en bevalling, voorbereiding op het kraambed en onderwater bevallen. Voor deze specifieke vragen kan je, vanaf januari, een individuele videoconsultatie plannen bij de vroedvrouw. Dit kan via de afsprakenbalie op het nummer 011 33 55 77. Vermeld je emailadres bij het inboeken van het videoconsult. Via je emailadres, krijg je een automatisch een link om je aan te melden met je laptop of een QR-code om je aan te melden met je smartphone of tablet. De vroedvrouw meldt zich op de afgesproken dag en uur voor jullie individueel videogesprek.