Van harte welkom op de kinderwebsite van het Jessa Ziekenhuis!

intro ouders - IMG_6172

Voor veel kinderen en ouders is medische verzorging in het ziekenhuis een spannende en soms stressvolle gebeurtenis. Daarom willen wij je met deze website zo goed mogelijk informeren over de gang van zaken op onze afdeling. Op deze website vind je praktische informatie en tips om het verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

 

Deze website dient niet ter vervanging van de persoonlijke gesprekken met de leden van het team van de afdeling. Wij hopen dat de hier beschikbare informatie een extra ondersteuning kan zijn voor, tijdens en na de verzorging in het ziekenhuis. Moesten jij of je kind vragen of opmerkingen hebben na het lezen van de informatie, dan mag je ons altijd contacteren. Dit kan via het nummer 011 30 91 70 of via het contactformulier.

 

Mededeling Covid-19:

Zo lang als nodig, zal het Jessa Ziekenhuis coronapatiënten opvangen. Deze bijzondere omstandigheden houden ook in dat de dagelijkse werking voor de verschillende specialismen zal veranderen. Hierin volgen we steeds de laatste richtlijnen van de overheid. Maar van één ding kan je zeker zijn: onze missie blijft dezelfde. Elke patiënt verdient namelijk kwalitatieve en veilige zorg. Daarom passen we een uitgebreid beschermingsbeleid toe. Hoe dit werkt, lees je hier.

 

Zit je als ouder met vragen over het Coronavirus? Ook hier kunnen we helpen om je deze informatie op kindermaat te brengen. Jessa heeft een speciale pagina opgericht met nuttige info afhankelijk van de leeftijd van je kind.

 

Samen met het hele team willen we ervoor zorgen dat het verblijf van je kind in het ziekenhuis zo goed mogelijk verloopt.