Basic-Fit

Begin september 2013 lanceerde HealthCity een verbeterd concept in alle clubs. De nieuwigheden komen er na een ruime bevraging van alle leden in het voorjaar.

 

Er is de laatste tijd wat veranderd in fitnessland. Heel wat HealthCity-clubs zijn van concept veranderd en gaan nu verder onder de naam Basic-Fit, hun zustermerk voor budgetfitness.

 

HealthCity gaat verder als de marktleider voor all inclusive fitness met 20 clubs in België en Luxemburg. Het serviceniveau gaat verder omhoog, met meer begeleiding en schoonmaak, een snel antwoord op uw vragen, de nieuwste fitnessrages en een fijne clubsfeer. Bovendien krijgen alle clubs die nog geen zonnebank, sauna of gratis drankjes hadden die nu ook. Zo biedt elke club dezelfde faciliteiten.

 

Verder is er voor nieuwe leden sinds 1 september 2013 een ware revolutie in de fitnessector. Zij kunnen nu lid worden voor 1, 3, 6 of 12 maanden, de keuze is vrij. Nog straffer: zelfs wie zich engageert voor 12 maanden, kan toch nog vroegtijdig het lidmaatschap beëindigen. Healthcity begrijpt dat je persoonlijke situatie soms verandert, waardoor je misschien niet meer kan of wil fitnessen. Je moet dan nog enkel het verschil met het lidgeld van de kortere periode opleggen, en je lidmaatschap stopt zonder zorgen.

 

De belangrijkste nieuwigheden in een notendop

  • Keuze uit 20 All Inclusive en Premium-clubs in België en Luxemburg
  • Sport en ontspan in onze moderne clubs, die dagelijks minstens 2 keer gepoetst worden
  • Een mooie bedrijfskorting op de lidmaatschappen van 12 maanden
  • Een permanent verlaagde instapbijdrage: 49 € in plaats van 69 € vroeger. Daardoor vervallen de Discoverymaanden van vroeger vanaf oktober 2013. Uw medewerkers kunnen een vrijblijvend kennismakingsbezoek vragen in de club.
  • Word lid zoals jij het wil: voor 1, 3, 6 of 12 maanden
  • Volledige vrijheid: geen verplichte lidmaatschapsperiodes meer. Je stopt wanneer jij dat wilt. Je lidgeld wordt dan herberekend alsof je een korter lidmaatschap had gekozen.

 

PDF icoonFlyer HealthCity oktober 2013

 


Healthcity, de internationale sport- en ontspanningsketen van 56 clubs in België en Luxemburg biedt aan de Jessa-medewerkers uitzonderlijke voordelen.

Je kan kiezen tussen de volgende lidmaatschappen met personeelsvoordeel:

  • GOLD jaarlidmaatschap: onbeperkte toegang tot alle clubs in België (excl. HealthCity Premium)
  • BASIC lidmaatschap: onbeperkte toegang tot één van onze Basic clubs
  • PREMIUM: onbeperkte toegang tot alle clubs in alle landen (Nederland en Duitsland).

Bekijk hier de tarieven HealthCity 2013.

Je kan je korting enkel bekomen op vertoon van een bewijs van tewerkstelling in het Jessa Ziekenhuis (tewerkstellingsattest, badge of hoofding laatste loonfiche).

Basic-Fit

De fitnessmarkt in België is voortdurend in beweging. Naast het merk HealthCity, voor ‘all inclusive’ fitness, beheert Healthcity nu ook het merk Basic-Fit in het budgetsegment van de markt.

Healthcity zoekt voortdurend de juiste verdeling van deze twee merken in België. Als gevolg daarvan veranderen vanaf 1 april 2013 volgende clubs van HealthCity naar Basic-Fit.

 

HealthCity Maaseik wordt Basic-Fit Maaseik

HealthCity La Louvière wordt Basic-Fit La Louvière

HealthCity Leuven wordt Basic-Fit Leuven

HealthCity Roeselare wordt Basic-Fit Roeselare

HealthCity Herentals wordt Basic-Fit Herentals

HealthCity Kalmthout wordt Basic-Fit Kalmthout

 

Deze clubs worden in een Basic-Fit-kleedje gestoken dwz goede apparatuur en ruime openingsuren tegen een zo laag mogelijk maandtarief: 17,95 € / maand.

Wie ervoor kiest om ook groepslessen te volgen, betaalt 5,95 € / maand extra.

Een Basic-Fit lidkaart heeft toegang tot alle 32 Basic-Fit clubs in België en kan doorgegeven worden aan alle leden van het gezin.

 

Bij onze HealthCity clubs gaat de focus nog meer komen te liggen op kwaliteit en service met extra aandacht voor hygiëne en onthaal. Zo biedt Healthcity reeds enkele nieuwe trainingen aan waar de leden gratis aan kunnen deelnemen. Onder andere de “Bootcamp” en “Functionele zone training” zijn hier voorbeelden van .

Bij Boot Camp ga je in een kleine groep samen met een instructeur de club uit voor een intensieve workout in openlucht. Je trekt naar het bos, naar een park of naar een plein voor een reeks aangepaste oefeningen. De workout is gebaseerd op de trainingssessies in het leger (“boot camps”), al zorgt de instructeur wel voor een niveau aangepast aan de groep.

Bij functionele training laat je alle toestellen links liggen en gebruik je natuurlijke bewegingen om je doel te bereiken. Je gebruikt daarbij soms ook klein materiaal zoals een bal, een VIPR (een grote rubberen staaf) of kettlebells (metalen gewichten met een rond handvat).

 

Aangezien de tarieven van Basic-Fit zo laag liggen, zijn er geen bedrijfskortingen mogelijk en vervallen uw bedrijfsvoordelen in deze clubs.

 

Werknemers kunnen zich hier dus niet meer inschrijven onder bedrijfsvoorwaarden.

Wie al lid was, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht en betaalt vanaf 1 april 2013 slechts 23,90 €/maand.

Wie langer dan 12 maanden lid is, kan ook kiezen voor een lidmaatschap zonder groepslessen aan 17,95 € / maand.

Voor wie zijn/ haar lidmaatschap reeds cash vooruit betaald heeft, wordt een terugbetaling aangevraagd voor de restwaarde.

 

DOC icoonHuidig aanbod HealthCity clubs

 

Meer informatie vind je op www.basic-fit.be, www.healthcity.be of in je club naar keuze.