Hoe lid worden

Elk op rust gesteld personeelslid van het Jessa Ziekenhuis (Campussen Virga Jesse, Salvator en St. Ursula), OCMW Hasselt en rusthuis Zonnestraal kan lid worden. Ook mensen die al langer gepensioneerd zijn en nu pas willen aansluiten, kunnen zich inschrijven. Partners zijn eveneens van harte welkom.

 

Lid worden kan door storting van €5 per persoon (verzekering inbegrepen) voor een jaar (uisluitend in 2021). De partner betaalt eveneens €5. 

 

Lidgeld te betalen vanaf 1 januari 2021 = €5 op rekeningnummer BE62 4586 5470 9161 van JOZ Senioren. Gelieve jouw naam en die van je partner te vermelden op het overschrijvingsformulier.

 

Als je beschikt over een e-mailadres, gelieve dit dan over te maken aan de secretaris van de vereniging: ...

 

Voor de leden van JOZ-Senioren is er mogelijkheid om te gaan eten in het personeelsrestaurant op vertoon van je personeelsbadge. Je partner dient wel de volledige prijs te betalen. Een ander voordeel voor de leden van de vereniging is dat er een lange lijst van handelaars beschikbaar is waar je, weer op vertoon van je personeelsbadge, korting kan krijgen. Een nieuwe personeelsbadge kan steeds aangevraagd worden via de vereniging.