Sportieve wandeling Spa

P1080483 Niemand van de 62 ingeschreven deelnemers gaf er de brui aan vanwege de regen die dag.

 

Plaats van vertrek en aankomst was dezelfde dan vorig Jaar. De ruime BBQ rotonde in het park Berinzenne biedt immers ruim plaats aan minstens 70 personen, zelfs bij dit slechte weer.

 

Na een koffie met koek was een eerder korte wandeling op vlak parcours voorzien.

 

Ondertussen kon de kookploeg, bestaande uit bestuursleden, hun partner en aangevuld door enkele occasionele “thuisblijvers” de lunch klaarmaken. De pompoensoep en belegde broodjes lieten zich goed smaken. Ondertussen schoven ook de deelnemers aan de namiddag wandeling aan. 


Een gidsend echtpaar woonachtig in de buurt leidde een mooi parcours langs typische landschapsgeografie. De regen van de afgelopen week vulde de beekjes duidelijk meer dan tijdens de prospectietocht van enkele weken terug. Vertrekken op een plateau betekent dat een steile afdaling logischer wijze dan ook eindigt met het overwinnen van al die hoogtemeters. La promenade des artistes vormde het decor met zijn vele houten bruggetjes over een riviertje voor enkele mooie groepsfoto’s.

 

Olijven, Tzaziki, souvlaki, keftedes, kritikihari, feta, Retsina…… laat wel vermoeden wat er op de menu stond. Een overheerlijke BBQ begeleide de gesprekken aan tafel.

 

Alles in de huurauto inladen, de boel wat opkuisen en moe maar tevreden na een uurtje rijden terug thuis komen. 

Met de gedachte dat slecht weer niet bestaat, enkel slecht aangepaste kledij en/of schoeisel doet ons al uitkijken naar de editie 2020 op dezelfde locatie.

 

Foto's

Klik hier voor de foto's.