Nieuwjaarsbrunch

DSC_1600 bewerkt Het jubileumjaar van de JOZ-senioren werd ingezet met een bruisende nieuwjaarsbrunch.

 

Donderdag 17 januari werden 154 leden verwelkomd in het Krekelhof te Kuringen. De gasten werden ontvangen met een gelegenheidsaperitief, de twenty-five, een cocktail op basis van cava.

 

Ook dit jaar kon iedereen kiezen met wie men aan de feestelijk gedekte tafels wou zitten. Op elke tafel stonden enkele gevouwen flyers met het volledige jaarprogramma voor 2019 erop en foto’s van activiteiten uit 2018.

Voor elke deelnemer was er een surprise voorzien. De bestuursleden gaven elke deelnemer een wit slabbetje met groene linten en met het groene logo van de vereniging erop. Voor de gelegenheid stond er ook de vermelding “25 jaar 1994-2019” bij. 

 

Voorzitter Richard hield even het openingswoord om iedereen te verwelkomen en de beste wensen aan te bieden. Ook werden alle overleden leden van de vereniging herdacht door recht te staan en hen een warm applaus te geven.

 

Dan kon het aanschuiven aan het ontbijtbuffet beginnen dat rijkelijk was opgesteld met een enorme keuze. Elke tafel werd apart verzocht door de ober om zich van de volgende gangen te laten bedienen aan het banket.

 

Tevens was er gelegenheid, voor ieder die dat wilde, om een foto per tafel of per koppel te laten maken. Hiervoor waren enkele grote kaders voorzien die dienden als omlijsting van de personen. Het was een drukbezochte plek met veel gelach want iedereen wou op de foto. Fotograaf van dienst was Willy Rosius.

 

Rond 16u werden de tafels afgeruimd en kon men verder onder het nuttigen van een of ander drankje genieten van een verrassingsoptreden. “De knappe koppen”, een tof trio van muzikanten, konden met hun aanstekelijke muziek en zang bijna iedereen op de dansvloer krijgen. Er werd dan ook lustig erop los gedanst en de stemming in de zaal was geweldig!

 

Rond 19u was het feest afgelopen en was men ervan overtuigd dat 2019 een jubileumjaar zal worden boordevol fijne activiteiten voor elk wat wils!

 

Foto's

Het fotoboek van onze nieuwjaarsbrunch vind je hier.