Uw ervaringen

Intensieve Zorgen VJ - IMG_2963 Elke patiënt of familielid heeft een eigen beleving op onze dienst. De dingen waar belang aan gehecht wordt, verschillen van mens tot mens.

 

Als dienst vinden we het belangrijk om te weten welke dingen u als aangenaam ervaren hebt. Uiteraard is het ook mogelijk dat u met minder aangename dingen geconfronteerd wordt. Ook daar worden wij graag van op de hoogte gebracht. Hiervoor kan u steeds terecht bij de verpleging of de hoofdverpleegkundige. 

 

In onze opnamebrochure ‘een opname op intensieve zorgen’ vindt u ook een evaluatieformulier.  Het zou fijn zijn moest u even de tijd nemen om deze in te vullen.  Op deze manier hopen we de kwaliteit van de zorg en communicatie steeds weer te verbeteren. Ook indien u na het verblijf op intensieve zorgen ergens mee worstelt, zijn wij steeds bereid tot een (na)gesprek.

 

Indien u om de één of andere manier niet tevreden bent en u niet terecht kunt op onze afdeling of indien u het gevoel heeft niet begrepen te worden, kunt  u contact opnemen bij de ombudsdienst van ons ziekenhuis.