Jouw ervaringen

Intensieve Zorgen VJ - IMG_2963 Elke patiënt of familielid heeft een eigen beleving op onze dienst. De dingen waar belang aan gehecht wordt, verschillen van mens tot mens.

 

Als dienst vinden we het belangrijk om te weten wat je als aangenaam ervaren hebt. Uiteraard is het ook mogelijk dat je met minder aangename dingen geconfronteerd wordt. Ook daar worden wij graag van op de hoogte gebracht. Hiervoor kan je steeds terecht bij de verpleging of de hoofdverpleegkundige. 

 

In onze opnamebrochure ‘een opname op de Intensieve Therapie Eenheid’ vind je ook een evaluatieformulier. Het zou fijn zijn moest je even de tijd nemen om deze in te vullen. Op deze manier hopen we de kwaliteit van de zorg en communicatie steeds weer te verbeteren. Ook  als je na het verblijf op de Intensieve Therapie Eenheid ergens mee worstelt, zijn wij steeds bereid tot een (na)gesprek.

 

Als je om de één of andere manier niet tevreden bent en je niet terecht kunt op onze afdeling of als je het gevoel hebt niet begrepen te worden, kan je contact opnemen met de ombudsdienst van ons ziekenhuis. Bovendien kan je op sommige ITE-afdelingen je feedback (desnoods anoniem) in ons postvak in de bezoekersruimte bezorgen.