terug naar boven Hoe kan ik een licentie krijgen van Office 365?

Je kan een licentie aanvragen via de ICT Servicedesk. De aanvragen worden behandeld door de ICT-afdeling. Afhankelijk van enkele vooraf bepaalde criteria zoals de toegangsmatrix zal bepaald worden of de licentie al dan niet toegekend zal worden.

 

terug naar boven Hoe kan ik connecteren met mijn Jessa-account?

Om gebruik te maken van Office 365 moet je beschikken over een Jessa-account met de benodigde licenties. Eenmaal je deze account hebt, dan kan je connecteren met het Office 365 platform in de cloud met verschillende toestellen. Afhankelijk van het type toestel dat je gebruikt, verloopt de toegang anders. Lees hier meer over het connecteren met je Jessa-account.  

 

terug naar boven Hoe kan ik 2-factor authenticatie instellen of wijzigen?

2-factor authenticatie of MFA staat voor Multi Factor Authentication en zorgt ervoor dat je je naast een wachtwoord nog via een tweede factor (meestal smartphone) dient kenbaar te maken. MFA wordt steeds vaker toegepast bij toepassingen die je via het internet kan gebruiken. Ook banktoepassingen maken vaak gebruik van MFA. Klik hier om te lezen hoe je 2-factor authenticatie kan instellen of wijzigen. 

 

terug naar boven Verder nog vragen?

Heb je verder nog vragen. Klik dan hier.