Aankomst in het ziekenhuis

wegwijzer daghospitaal heelkunde U kan parkeren op de bezoekersparking (betaalparking) of in de omgeving van het ziekenhuis. Hou er rekening mee dat u in de directe omgeving van het ziekenhuis maximaal 2 uur kan parkeren met parkeerschijf (blauwe parkeerzone). Indien nodig kan uw begeleider de auto enkele minuten voorrijden tot aan de hoofdingang van het ziekenhuis om u te laten uitstappen. U kan dit vragen aan de parkingbewaker.

 

In het ziekenhuis meldt u zich aan bij één van de hostessen in de inkomhal. Vervolgens gaat u naar de eerste verdieping, richting daghospitalisatie heelkunde (gele pijl). Op het secretariaat van daghospitaal heelkunde zal men uw administatieve opname in orde maken.

 

Bij uw inschrijving zal men u vragen een verklaring te tekenen waarop uw kamerkeuze en de te betalen opleg voor een privékamer vermeld staan. Wanneer u zelf een privékamer aanvraagt kunnen de behandelende artsen tot 150% supplementair ereloon aanrekenen, zowel op de medische activiteiten als op de toezichtshonoraria. Hou daar zeker rekening mee.

 

Na uw administratieve opname mag u plaats nemen in de wachtzaal. Een verpleegkundige zal u vanaf dan verder begeleiden.