COVID-19

Aanpassing raadplegingen n.a.v. recente coronamaatregelen

Update: 23/10/2020, 20:26

 

Door de toenemende corona-cijfers is het ziekenhuis genoodzaakt de zorg opnieuw anders te organiseren. Wij als obesitascentrum zullen jullie zo goed mogelijk blijven ondersteunen en opvolgen in deze bizarre tijden. We zijn hierbij wel genoodzaakt over te schakelen naar digitale consulten om de veiligheid te kunnen garanderen. We hopen op deze manier verbonden te blijven.

 

De afspraken die jullie de komende weken hadden opstaan (voor opvolging zowel als screening) binnen het obesitascentrum gaan we omvormen naar videoconsulten. Indien dit technisch of om andere redenen niet haalbaar is voor jullie, zal overgegaan worden tot een telefonisch consult. Op die manier zullen we trachten jullie zo goed mogelijk te blijven opvolgen en bij te staan in jullie traject binnen het obesitascentrum. We willen jullie niet in de kou laten staan.

 

Jullie zullen via e-mail een uitnodiging ontvangen voor deze digitale consulten. Deze link wordt nogmaals doorgestuurd de dag van de afspraak zelf. Het is belangrijk dat jullie ten vroegste 5 minuten voor het afgesproken tijdstip klikken op de link van de afspraak. Indien dit videoconsult niet goed verloopt, dan zullen we de verbinding verbreken en dan nemen we telefonisch contact.

 

Denk eraan dat zodra jullie op de link klikken, of deze kopiëren in de adresbalk komen jullie in de video-omgeving terecht en gaan jullie akkoord. Hou er rekening mee, dat net zoals tijdens een gewoon consult, wij jullie zien en omgekeerd.

 

Deze consulten worden zoals bij een normaal consult aangerekend in jullie pakketprijs, of individueel gefactureerd wanneer deze buiten de pakketprijs vallen. Hier verandert dus niets.

 

Belangrijk om weten

  • Log in via een laptop, smartphone of tablet
  • Zet je camera/webcam aan. Indien je geen camera hebt, dan is dit geen probleem en schakelen we over naar een telefonisch consult.
  • Vergeet jullie microfoon niet aan te zetten.

 

We verwijzen ook graag naar de website van het Jessa Ziekenhuis via onderstaande links, waar jullie op de hoogte worden gehouden van de maatregelen i.k.v. COVID-19:

 

Wij hopen jullie hier voldoende mee geïnformeerd te hebben en zien jullie snel terug!

 

Hou het gezond!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Obesitascentrum Hasselt

Tel. 011 33 75 05 – 011 33 75 04