Parking campus Virga Jesse

parkingcampusVJ Campus  Virga Jesse heeft een parking die dag en nacht beschikbaar is voor patiënten en bezoekers.

 

De ingang van de parking bevindt zich aan de achterkant van het ziekenhuis. Je geeft best dit adres in in uw GPS: Kunstlaan 5, 3500 Hasselt.

 

Om te vermijden dat deze parking voor andere doeleinden dan ziekenhuisbezoeken gebruikt wordt, rekent het ziekenhuis een parkeertarief aan.

 

Laat je parkeerticket niet in de wagen achter. Je hebt het nodig om af te rekenen aan de betaalautomaat in de hal van het ziekenhuis.

 

Ervaring leert ons dat de parking rond 14u vaak een verzadigingspunt bereikt. Het openbaar vervoer biedt een goed alternatief om niet nodeloos lang aan te schuiven en naar een parkeerplaats te moeten zoeken.

 

Campus Virga Jesse biedt een gratis pendelbus aan die elke dag heen en weer rijdt tussen het ziekenhuis en de parking op het einde van de Koning Boudewijnlaan. Op deze parking kan je gratis parkeren.

 

Patiënten afhalen en mensen met een handicap

Personen met een handicap kunnen  gebruik maken van de ruime parkeerplaatsen op de reguliere, betalende parking op campus Virga Jesse.

 

Verkies je een gratis alternatief, kan je je steeds laten afzetten op de Kiss&Ride zone aan de hoofdingang. Hier kan je gedurende 10 minuten stationeren en dient enkel om minder mobiele patiënten af te zetten. Voor het afhalen van patiënten mag je de auto enkel voorrijden zodra de patiënt zich in de inkomhal bevindt.