Parking campus Virga Jesse

parkingcampusVJ Campus  Virga Jesse heeft een parking die dag en nacht beschikbaar is voor patiënten en bezoekers.

 

De ingang van de parking bevindt zich aan de achterkant van het ziekenhuis. Je geeft best dit adres in in uw GPS: Kunstlaan 5, 3500 Hasselt.

 

Om te vermijden dat deze parking voor andere doeleinden dan ziekenhuisbezoeken gebruikt wordt, rekent het ziekenhuis een parkeertarief aan.

 

Laat je parkeerticket niet in de wagen achter. Je hebt het nodig om af te rekenen aan de betaalautomaat in de hal van het ziekenhuis.

 

Ervaring leert ons dat de parking rond 14u vaak een verzadigingspunt bereikt. Het openbaar vervoer biedt een goed alternatief om niet nodeloos lang aan te schuiven en naar een parkeerplaats te moeten zoeken.

 

Campus Virga Jesse biedt een gratis pendelbus aan die elke dag heen en weer rijdt tussen het ziekenhuis en de parking op het einde van de Koning Boudewijnlaan. Op deze parking kan je gratis parkeren.

 

Patiënten afhalen en mensen met een handicap

Aan de hoofdingang van het ziekenhuis zijn parkeerplaatsen voorbehouden voor rolstoelpatiënten en LOC-kaarthouders. Deze parking is ook toegankelijk voor het brengen of halen van patiënten.

 

Om de hinder bij de hoofdingang tot een minimum te beperken, vragen wij je de auto niet langer te laten staan dan nodig. Voor het afhalen van patiënten mag je de auto enkel voorrijden zodra de patiënt zich in de inkomhal bevindt.